Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen start een Alpha cursus.

Alpha cursusNIEUW BUINEN – In maart start de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen een Alpha cursus. Een cursus om op een ontspannen manier kennis te maken met de Bijbel en het Christelijk geloof. Deze cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!  Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten kunt u met andere deelnemers praten over vijftien inspirerende onderwerpen zoals : ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’ In Nederland volgden al ruim 220.000 mensen een Alpha cursus, wereldwijd zelfs al 24 miljoen. Deze Alpha cursus is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven, kennis van de Bijbel is niet vereist. De toegang is gratis en de avonden beginnen om 18.30 uur met een gratis maaltijd en een inleiding over Alpha.

Meer informatie kunt u krijgen via jan-rieanne@home.nl  of op de Alpha-informatie-avond, dinsdagavond 24 februari in de Baptisten kerk, Dwarsdiep 9 te Nieuw-Buinen. De aanvang is 20.00 uur

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.