Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zangeres Renée van Wegberg te gast in Jazzroom VanSlag

Renée van Wegberg

Renée van Wegberg

BORGER – Zangeres en musicalster Renée van Wegberg is zondag 15 maart te gast in de Jazzroom van cultuurpodium VanSlag in Borger. Ze wordt begeleid door het vaste VanSlag jazztrio Marco Kerver, Tony Hoyting en Marcel Rotgans. Het optreden is tussen 15.00 en 18.00 uur.

De talentvolle jazz-zangeres stond in de finale van de Soundmixshow als Celine Dion, won AVRO’s Sterrenjacht, kwam in de finale van het Nationale Songfestival en vierde triomfen in verschillende theaterproducties en musicals. Bovendien nam ze deel aan de Vaginamonologen, sleepte een Musicalworld Award in de wacht en toert momenteel door Nederland in de theaterproductie Vive la France.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.vanslag.eu of ’s middags aan de zaal.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.