Direct naar de inhoud.

Zangeres Renée van Wegberg te gast in Jazzroom VanSlag

  • door:
  • op:

Renée van Wegberg
Renée van Wegberg
BORGER – Zangeres en musicalster Renée van Wegberg is zondag 15 maart te gast in de Jazzroom van cultuurpodium VanSlag in Borger. Ze wordt begeleid door het vaste VanSlag jazztrio Marco Kerver, Tony Hoyting en Marcel Rotgans. Het optreden is tussen 15.00 en 18.00 uur.

De talentvolle jazz-zangeres stond in de finale van de Soundmixshow als Celine Dion, won AVRO’s Sterrenjacht, kwam in de finale van het Nationale Songfestival en vierde triomfen in verschillende theaterproducties en musicals. Bovendien nam ze deel aan de Vaginamonologen, sleepte een Musicalworld Award in de wacht en toert momenteel door Nederland in de theaterproductie Vive la France.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.vanslag.eu of ’s middags aan de zaal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal