Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeenteraad Borger-Odoorn draagt de heer Jan Seton voor als nieuwe burgemeester

Jan Seton

Jan Seton

BORGER ODOORN – Op woensdagavond 4 maart 2015 heeft de gemeenteraad van Borger-Odoorn unaniem besloten om de heer Jan Seton voor te dragen als nieuwe burgemeester van Borger-Odoorn. De heer Seton is 44 jaar, gehuwd en vader van drie kinderen in de basisschoolleeftijd. Hij is woonachtig in Groningen.

Op dit moment is hij werkzaam als adjunct-directeur van de Regionale Inkooporganisatie Groninger Gemeenten. Tot mei 2014 was hij binnen de gemeente Groningen werkzaam als wethouder voor het CDA, na in diezelfde gemeente een groot aantal jaren voor deze partij als raadslid  en fractievoorzitter actief te zijn geweest. Zijn raadsactiviteiten combineerde hij met functies bij de gemeente Zuidhorn en de Stichting Veiligheidszorg Noord.

De beraadslaging en besluitvorming over de voordracht vond vanavond, zoals de Gemeentewet  voorschrijft, plaats in een besloten raadsvergadering. Daarna werd het genomen besluit in een aansluitende openbare raadsvergadering openbaar bekendgemaakt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.