Direct naar de inhoud.

CBS De Höchte te Alteveer winnaar bokaal “Sportiefste School Klap tot Klap”

  • door:
  • op:

Sportiefste school 004 (2)STADSKANAAL – De Stichting Klap tot Klap stelt elk jaar een bokaal voor de meest sportieve school beschikbaar. Om met name de jongeren te stimuleren om aan het hardloopevenement mee te doen, heeft de stichting alle scholen in de gemeente Stadskanaal en alle basisscholen in Nieuw Buinen indoor loopclinics aangeboden en vervolgtrainingen op de atletiekbaan.

Dit aanbod is een succes mede door de goede samenwerking met de combinatiefunctionarissen van de gemeenten Borger-Odoorn en Stadskanaal. Om zoveel mogelijk scholieren aan de start te krijgen is ook de bokaal Sportieve School beschikbaar gesteld. De school die via de voorinschrijving met relatief de meeste deelnemers aan de start komt is winnaar. Vorig jaar namen 575 jongeren uit het basis- en voortgezet onderwijs deel aan de verschillende loopnummers.

Hoeveel jongeren dit jaar meedoen is nog niet bekend omdat a.s. zaterdag tussen 13.00 en 18.00 uur nog de mogelijkheid bestaat om in te schrijven. Deze inschrijving vindt plaats in het nieuwe schoolgebouw van de Noorderpoort aan de Sportparklaan. De bokaal zal op 2e Paasdag na afloop van de jeugdlopen omstreeks 12.45 uur in Musselkanaal door wethouder Peter Gelling uitgereikt worden aan de basisschool De Höchte.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal