Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Werkzaamheden Borger op de helft

bouwen_aan_borgerBORGER – Overal in het centrum wordt hard gewerkt, maar nu al begint de oversteek, met het unieke ‘berkenbast’ motief, het middelpunt te worden van een nieuw kloppend hart van het dorp Borger. Zowel de gemeenteraad van Borger-Odoorn als de regionale media is onlangs bijgepraat over de werkzaamheden in Borger. Regionale omroep RTV Drenthe maakte daarvan een mooie reportage en het Dagblad van het Noorden vatte dit verhaal nog eens goed samen in een groot krantenartikel. De gemeenteraad werd eerst buiten rondgeleid, langs zowel de gaande als de afgeronde werkzaamheden. Vervolgens werd er binnen nog eens een toelichting gegeven op de bouwtekeningen en het masterplan. Dat Borger meer moet zijn dan een verkeersgebied werd nog eens bekrachtigd.

Voorbereidingen werkzaamheden zuid

De voorbereidingen voor het werk aan de zuidkant van het centrum zijn inmiddels begonnen. Voor de fietsers verwachten we de komende periode minder overlast dan tijdens de werkzaamheden aan de noordzijde. De fietsroute aan die kant is grotendeels weer open en voor veel tweewielers is dat ook de doorgaande route tussen Stadskanaal en Schoonloo en de route richting busstation en carpoolplaats. Voor de voetgangers en het winkelend publiek wordt de straat zoveel mogelijk begaanbaar gehouden. We vragen opnieuw begrip voor mogelijk oponthoud.

[ bron en meer lezen: Gemeente Borger-Odoorn.nl ]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.