Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTVS nadrukkelijk aanwezig tijdens Koningsdag én Knoalsternacht

RTVS is tijdens de vrijmarkt op Koningsdag nadrukkelijk aanwezig in het centrum van Stadskanaal. In het voormalige pand van Halfords verzorgen we vanaf 10.00 in samenwerking met stichting Lucky Joe, een live uitzending met een keur aan artiesten. Zo zullen o.a. Dubbel Fris, Jeroen Stevens, Arjan Plat, Silvia Swart en Koos Darwinkel optredens verzorgen. Tussendoor brengen we sfeerreportages, interviews en een heleboel gezelligheid. Presentatie is in handen van Peter Groenewold en Arnold Jeuring. 2805084592

 

 

 

 

 

 

Ook zijn we tijdens de Knoalsternacht te vinden in de tent bij de Babbelaer, waar DJ Feike van den Berg voor een heleboel gezelligheid zorgt. Bovendien vinden in deze tent optredens plaats van Henk Harders, Martin Zemering, René Becker en Arjen Boltjes. Ook overdag zullen ze veel gezelligheid brengen tijdens de vrijmarkt.

event-koningsdag-2014-muziek-1024x512

 

 

 

 

 

Kortom, je kunt niet om ons heen tijdens koningsdag en nacht.

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.