Direct naar de inhoud.

Vrijdag 8 mei.a.s. Moonlightshopping in Stadskanaal

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – Dit jaar voor de eerste keer de Lente-editie. Deze avond zijn de winkels geopend tot 22.00 uur. Zoals u gewend bent van de Moonlightshopping, is er weer een gezellige en zeer gevarieerde markt door het hele centrum.

Wat te denken van een bloemenmarkt vanaf 9.00 uur, een presentatie van oude ambachten, kramen met de meest uiteenlopende producten, bloemenmeisjes die u graag iets lekkers aanbieden tijdens het winkelen en natuurlijk veel muziek! In de Kanaalpassage is het Ibiza Night, diverse activiteiten waaronder spaanse muziek, spaanse drankjes en lekkernijen. Bij de horeca staan buiten de terrassen uitnodigend klaar voor een hapje en een drankje. Deze avond geeft u volop de gelegenheid uw Moederdag inkopen te doen!!

Zaterdag 9 mei a.s. deze dag staat in het teken van Moederdag, (zondag 10 mei). Zoals voorgaande jaren, komt  Reinoud Bekkema Tekenstudio,  zaterdag 9 mei weer naar het centrum van Stadskanaal om moeders, kinderen, of vaders met kinderen te verrassen met een tekening. De tekenaar is aanwezig van 13.00-tot 17.00 uur en te vinden in de Kanaalpassage of bij Rest. De Babbelaer.

De foto`s die zaterdag 2 mei gemaakt zijn door Carolien Cadoni Fotografie, kunnen tegen inlevering van de ontvangen bon, zaterdag 9 mei afgehaald worden bij FOTON-Foto-video aan het Europaplein.

Vanaf  donderdag 7 t/m 16 mei,staat op het Maczekplein in hartje stadskanaal,de gezellige voorjaarskermis.

9 mei a.s. | In Huize Bareveld te Bareveld “Memory Lane door het Veen” van 15.00 tot ca. 20.00 uur.

Kom naar het veenkoloniaal verhalenfestival en laat u verrassen door verhalen, voordracht, muziek, eten en drinken. 50 ontmoetingen in het gebied rond het Stadskanaal en de Semslinie en evenzoveel verzamelingen verhalen over en beelden van herinneringsplekken. U wordt  meegenomen in een rijke geschiedenissen van streekgenoten, en van uzelf.

“Een Ander Achterhuis” de Musical

Deze musical gaat over onderduikers in een klein boerderijtje in Stadskanaal.

De musical zal worden gespeeld op 9,10,15,16,17, 22, 23 en 24 mei 2015.De prijs van een kaartje bedraagt: 22.50 Euro. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Op 18 en 19 mei zullen er een 4 tal speciale uitvoeringen zijn voor de kinderen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit de gemeenten Borger-Odoorn en Stadskanaal. Blijf ons volgen via de regionale kranten, facebook, twitter en onderstaande site. www.Centrumstadskanaal.nl

[ ingezonden door CWS ]

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-