Direct naar de inhoud.

StadskaBaal in de Kwinne

  • door:
  • op:

De-Kwinne-jeugdcentrumSTADSKANAAL –  Het evenement ‘StadskaBaal’ zit vol kunst en cultuur! Buurtwerkers van Welstad hebben dit project opgezet, om de jongeren in de gemeente Stadskanaal meer ruimte te geven om hun talenten op muzikaal en artistiek gebied te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Juni

Er worden in het weekend van 26, 27 en 28 juni gratis workshops gegeven in:
Zang, Dans, Theater, Tekenen, Schilderen, Graffiti, Mode & Ontwerpen, Singer/Songwriter, Rap, Timmeren en Capoeira. In de workshops krijgen de deelnemers begeleiding en uitleg, om zo toe te werken naar een open podium waar ze hun kunsten kunnen vertonen!

Lokaal talent

Het open podium en de workshops zullen plaats vinden in het jongeren centrum De Kwinne.
Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en woon je in de gemeente Stadskanaal? En lijkt het jou leuk om je muzikale of artistieke talent te ontdekken of verder te ontwikkelen? Kijk dan voor meer informatie op: www.facebook.com/stadskabaal1-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal