Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dronken fietser aangehouden

PolitieBORGER – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 48-jarige fietser uit Borger aangehouden.

De man was in de Hoofdstraat in zijn woonplaats hinderlijk aanwezig. Nadat hij een horecagelegenheid was uitgezet, viel hij op straat diverse mensen lastig. Toen agenten de man wilden aanspreken op zijn gedrag was er geen gesprek met hem te voeren. De man was onvast ter been. Uiteindelijk ging hij er op de fiets vandoor. Daarbij reed hij aan de verkeerde kant van de weg en nam de rotonde in tegengestelde richting. Hij reageerde niet op een stopteken van de agenten. Uiteindelijk is de man tot stoppen gebracht en aangehouden voor openbare dronkenschap en het verstoren van de openbare orde. Hij verzette zich bij zijn aanhouding, maar kon onder controle worden gebracht.

De man is ter ontnuchtering ingesloten.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.