Direct naar de inhoud.

Jongeren aangehouden voor bedreiging met luchtbuks

  • door:
  • op:
Archief foto: M. Dol - RTV-S
Archief foto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – De politie heeft dinsdagmiddag drie jongens van 15 jaar uit Buinen, Stadskanaal en Nieuw-Buinen aangehouden voor bedreiging.

Een drietal andere jongens fietsten langs de Grutto toen er vanaf een balkon met een luchtbuks op hen gewezen werd. Daarna zou er geschoten zijn. Zij zijn doorgefietst naar een restaurant en alarmeerden de politie. Na kort onderzoek hebben de agenten de jongens uit Buinen, Stadskanaal en Nieuw-Buinen aangehouden. In de woning aan de Grutto troffen de agenten twee luchtdrukbuksen aan. Deze zijn in beslag genomen. In de woning van de jongen uit Stadskanaal troffen de agenten een nepwapen aan. Deze is ook in beslag genomen. De jongens zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal