Direct naar de inhoud.

Vuurdoop nieuwe stoomlocomotief 52 8060 op Hemelvaartsdag

  • door:
  • op:

stoomlocomotief52 8060STADSKANAAL / VEENDAM –  Donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) rijdt de Teddyberenexpress weer bij Museumspoorlijn S.T.A.R.. Deze dag staat helemaal in het teken van onze jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de S.T.A.R. mee. Er is op deze dag ook een speciaal arrangement in samenwerking met Wonderwereld in Ter Apel.

Op deze dag is er ook een berendokter aanwezig en er lopen twee levensgrote Teddyberen rond. Deze beren gaan ook met de trein mee. En uiteraard is het in de trein ook gezellig met alle kleine teddyberen van alle kinderen!

Vuurdoop stoomlocomotief 52 8060

Stoomlocomotief 52 8060 zal op Hemelvaartsdag voor het eerst rijden voor het publiek. Een mooie kans om kennis te maken met onze nieuwe stoomlocomotief. De afgelopen jaren is er door de vrijwilligers hard gewerkt om de 52 8060 gereed te krijgen. En dat is gelukt!

Meer info

De Teddyberenexpress rijdt niet alleen van Stadskanaal naar Veendam, maar ook naar Musselkanaal. Voor de Teddyberenexpress is reserveren niet noodzakelijk, voor het arrangement met Wonderwereld wel. Kijk voor tijden en meer informatie op www.stadskanaalrail.nl.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal