Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Komend weekeinde veel verkeershinder N34

N34GIETEN – In het weekend van 12 tot en met 15 juni worden tussen vrijdag 20.00 uur en maandag 06.00 uur op vijf plaatsen op de N34 onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan enkele bruggen en viaducten.

De werkzaamheden vinden plaats op drie punten tussen Gieten en Zuidlaren en op twee locaties ter hoogte van Emmen. In vier gevallen worden ze uitgevoerd met behulp van halve rijbaanafzettingen. Er is hier dus geen sprake van stremming; wel is er verkeershinder. Het viaduct Angloergeer over de N386 – ter hoogte van Zuidlaren – wordt een halve of hele dag afgesloten. hier wordt het verkeer op de N34 omgeleid via de op- en afritten. Het weer kan het tijdstip en de duur van de werkzaamheden beïnvloeden.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.