Direct naar de inhoud.

S-Express team gaat Op pad

  • door:
  • op:

Op PadSTADSKANAAL – Al ruim een jaar lang zijn ze samen iedere vrijdagavond te horen op RTV Stadskanaal en sinds een aantal maanden zelfs op Radio Parkstad. We hebben het over de S-Express met Dorien Franken, Bert Jan Brinkman en Alex Bos. Drie uur lang (en soms ook meer) infotainment in de grootste zin van het woord. Lokaal en regionaal nieuws, filmtips, uittips, het 112Nieuws door 112-reporter Marc Dol, een eigen weerman, de meest uiteenlopende gasten, regelmatig livemuziek, locatie-uitzendingen, spellen met leuke prijzen en nog veel meer..

Op pad
En nu gaan ze ook nog de boer op! Of beter gezegd “Op pad”! Zo gaat het nieuwe item namelijk heten.
Dorien, Bert Jan en Alex bezoeken leuke locaties in onze regio en nemen de camera mee. Afgelopen weekend waren ze te gast bij de Star. Binnenkort te zien op onze YouTube-pagina en wie weet waar nog meer..

Tips
Heb je tips of leuke locaties (niet commercieel) voor het S-Express team? Geef deze door via info@s-express.nl en wie weet staan ze daar binnenkort met camera en al..-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal