Direct naar de inhoud.

Will Stevens komt met nieuwe cd

  • door:
  • op:
Will Stevens en Alex Bos
Will Stevens en Alex Bos

RTV1 –  Afgelopen woensdag (16 november) is de nieuwe cd van Will Stevens, genaamd “Achtenfatteg” uitgekomen. En zoals een aantal maanden geleden al beloofd kwam Will als eerste met de cd naar het vrijdagavond-programma “De S-Express” van RTV1 alwaar Alex Bos hem in ontvangst mocht nemen.

Na een erg gezellig gesprek volgde uiteraard de airplay. Maar welke draai je dan als eerste? “Gebruuk dien goud verstand”, zei Will tegen Alex. Het duurde even voordat Alex begreep dat dit werkelijk een titel van één van de nummers van Will`s nieuwe cd is.. En zo geschiedde! Een prachtig nummer met een verhaal. En aan Thea en Greet zagen we dat er prima op gedanst kan worden!?!

Op de cd staan 5 nummers, waarvan 4 in het Gronings:

1 – As`n speer

2 – Et helpt nait

3 – Gebruuk dien goud verstand

4 – Agtenfateg

5 – Een laatste keer

Van de nummers 1 t/m 4 is de tekst van Will Stevens en zijn de nummers opgenomen in de studio van Eurodisc te Musselkanaal Van nummer 5 is de tekst van Janderman van den Berg. Daar is het nummer ook opgenomen. In de cd lezen we het volgende:

“Achtenfatteg” (Achtenveertig) Omdat ik nog altijd veel te doen heb lijkt achtenveertig uur in een dag mij wel wat.

Will Stevens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-