Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas welkom geheten in Stadskanaal en Veendam

Sinterklaasintocht Stadskanaal (F: RTV1)

Sinterklaasintocht Stadskanaal (F: RTV1)

RTVEEN – Zaterdag 12 november kwam Sinterklaas aan in Stadskanaal en in Veendam. Amanda, Dorien en Alex (S-Express team) doken namens RTV1 het kinderfeest in en maakten een gezellige radioreportage van de intocht in Stadskanaal. Dorien: “De kinderen zongen soms uit volle borst live op de radio! Ook hoorden we leuke verlanglijstjes voorbijkomen”. Tijdens een korte pauze konden de dames even met Sinterklaas praten terwijl deze van zijn kopje koffie genoot.

Koud

De Sint was blij weer in Nederland te zijn maar vond het wel erg koud in Nederland. Zowel in Veendam als in Stadskanaal waren zijn pietermannen onveranderd. Sinterklaas werd in Veendam hartelijk ontvangen door burgemeester Sipke Swierstra en in Stadskanaal door burgemeester Baukje Galama. Zo had de goedheiligman het maar druk met handjes schudden. Sinterklaas heeft zijn vertrouwde pakjesbus ook weer meegenomen uit Spanje. Er waren overigens geen ‘stoute’ kinderen in onze regio. Er is dus een cadeautje voor iedereen..

Amanda bij de pakjesbus

Amanda bij de pakjesbus

Veendam (F: P. Panneman)

Veendam (F: P. Panneman)

 

Stadskanaal Raadhuisplein

Stadskanaal Raadhuisplein

Sint welkom geheten in Veendam (F: P. Panneman)

Sint in Veendam (F: P. Panneman)

Dorien en Amanda

Dorien en Amanda deden verslag..

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Sinterklaas welkom geheten in Stadskanaal en Veendam

  1. Was geweldig wat een zwartepieten heel veel top in Stadskanaal, en wat een kinderen . alleen jammer dat het over het water niet versierd was en waar de kinderen hun feest hadden had ook wel beter versierd mogen worden begin een week eerder . Het is maar 1 x in het jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.