Direct naar de inhoud.

Jesper en Sterre bij de beste 10 van Noord- Nederland

Jesper en Sterre
Jesper en Sterre

STADSKANAAL – Sterre-Marit Drok en Jesper Boets van ZPC Stadskanaal mochten afgelopen weekend deelnemen aan de minioren finales zwemmen Noord-Nederland in Beilen. Zij kregen hiervoor een presentje van de sponsor. Dit cadeautje werd uitgereikt door de voorzitter van ZPC, Matthijs van Oord. In Beilen hebben ze veel seconden van een persoonlijke records afgezwommen. Sterre startte maar liefst 6 keer namelijk op de 200 meter wisselslag (8e), 100 meter vrije slag (10e), 100 meter vlinderslag (14e), 100 meter rugslag (11e), 100 meter schoolslag (10e) en 400 meter vrije slag (10e). Jesper werd 9e op de 100 meter vrije slag, 8e op de 100 meter rugslag, 6e op de 200 meter wisselslag en 8e op de 100 meter schoolslag.

[ingezonden]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-