Direct naar de inhoud.

ZPC Stadskanaal laat zich prima zien tijdens Paragon-toernooi

  • door:
  • op:

paragon toernooiSTADSKANAAL – Afgelopen zaterdag zwom ZPC Stadskanaal op het Paragon-toernooi in Winschoten. In een zaterdagmorgen en middag sessie kwamen alle zwemslagen aan bod. Er werden mooie resultaten behaald door de zwemmers. Op de schoolslag was er goud voor Lisanne Boets, zilver voor Dennis Wijbenga en brons voor  Sterre-Marit Drok en Monique Boets. Op de rug had Lisanne Boets weer goud. Sterre-Marit Drok en Dennis Wijbenga zilver. Monique Boets en Gerko Wilkens brons. Op paragonde vlinder was er 3x brons en wel voor Jesper en Lisanne Boets en Gerko Wilkens. Jesper Boets haalde nog brons op de 100 meter vrijeslag. Tijdens een spannende estafette 4x1oo vrij haalden Dennis Wijbenga, Max Pathuis, Doo Hwan van Gennip en Gerko Wilkens een bronzen medaille. In het eindklassement haalde ZPC de 5de plaats.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal