Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ZPC grossierde in medailles in Delfzijl

ZPCSTADSKANAAL / DELFZIJL – Zaterdag 20 juni nam ZPC deel aan de 25 meter finale in Delfzijl. In de eerste sessie behaalde Xander Boets bij de jongens 5-7 jaar 3 gouden medailles. Lyanne Pathuis zwom bij de meisjes van dezelfde leeftijd naar 1 keer goud, 1 keer zilver en 1 keer brons. Vincent Banus won een gouden medaille op de 25 meter vrije slag bij de jongens 9/10 jaar.
Ook in de tweede sessie grossierde ZPC in de medailles. Jesper Boets behaalde 4 zilveren medailles bij de jongens 10/11 jaar. Sterre Marit Drok zwom in dezelfde leeftijd bij de meiden naar 2 keer zilver. Martijn Lingbeek mocht 1 gouden en 1 zilveren medaille ophalen bij de jongens 11/12 jaar. Manon Post haalde in deze leeftijd 2 zilveren plakken binnen en Eline Pathuis 1 goud en 1 zilver. In de leeftijd 12/13 jaar zwom Sanne Kloezen bij de meiden naar 2 goud en 2 zilver, Alinda Wezel naar 1 goud en 1 zilver en Esmee Kloezen naar 2 brons.
In de laatste sessie zwom Elise Bentlage bij de meiden 13/14 jaar naar 2 keer goud. Eveline behaalde in deze leeftijdscategorie 1 bronzen medaille. Max Pathuis won 2 gouden medailles bij de jongens 14/15 jaar en JinTae van Gennip behaalde in deze leeftijd 1 keer goud en 2 keer zilver. Tim Hatzmann haalde veel eremetaal binnen bij de jongens 16/17 jaar. Hij deed dit met 3 gouden en 1 zilveren medaille. Miranda Jonkman zwom bij de dames naar 1 goud, 2 zilver en 1 brons.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.