Direct naar de inhoud.

Zwemselectie Bubble promoveert naar B afdeling

  • door:
  • op:
Zwemselectie ZPC Bubble – Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Afgelopen zaterdag vond de laatste ronde van de Nationale Zwemcompetitie in Veendam plaats. De verenigingscompetitie gaat over meerdere wedstrijden. Deze competitie is opgezet door de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB). Aan het einde van het seizoen maakt de KZNB een eindklassement. De beste teams promoveren naar een hogere klasse.

Prestatie

ZPC Bubble komt uit in de Landelijke C-klasse. Na 4 spannende rondes is ZPC Bubble als 2e geëindigd in het eindklassement. ZPC Bubble zal daarom volgend zwemseizoen uitkomen in de Landelijke B afdeling. Een zeer knappe prestatie.

Tropiqua

ZPC Bubble kwam in het warme “Tropiqua” met 34 deelnemers aan de start. Na een gezamenlijke, gezonde lunch in het clubgebouw zat de stemming er goed in. Dit zorgde voor een goede bijdrage in de prestaties. In totaal werden er dan ook 39 nieuwe persoonlijke records verbroken, waarvan veel met enkele seconden. Het slot programma nummer de estafette 8×50 m vrijeslag mix, werd met ruime voorsprong gewonnen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal