Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

AFS zoekt gastgezinnen in het noorden

Gabriele, Odette en ChristyNOORD NEDERLAND – Dankzij o.a. de aandacht in de lokale en regionale pers hebben het afgelopen schooljaar 22 AFS uitwisselingsscholieren en hun gastgezinnen een onvergetelijk jaar meegemaakt in Noord Nederland.
De eerste 16 AFS-ers hebben inmiddels al het nieuws over hun gastgezin in onze regio ontvangen, maar voor 6 AFS-ers zoeken de regio vrijwilligers nog een gastgezin in Noord Nederland. Men hoopt ook hen snel blij te maken met een gastgezin in de regio.

AFS is een non-profit uitwisselingsorganisatie die dit jaar 100 jaar bestaat, meer hierover leest u in de  AFS geschiedenis. In Noord Nederland ontvangen we elk jaar meer dan 20 uitwisselingsscholieren en tegelijk vertrekken onze Noord Nederlandse AFS-ers naar landen als Costa Rica, de USA, Argentinië, China, Japan, Italië, Brazilië, Portugal, Spanje en Canada.

Voor meer informatie over AFS en AFSers kunt u contact opnemen via de website van AFS.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.