Direct naar de inhoud.

Politie waarschuwt voor babbeltrucs

  • door:
  • op:
Archief foto: M. Dol - RTV-S
Archief foto: M. Dol – RTV-1

NOORD-NEDERLAND – De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Noord Nederland. Sinds enige tijd komen bij de politie meldingen van babbeltrucs binnen.

In veel gevallen gaat het om een stationwagen met daarin meerdere personen. Zij rijden een oprit op en bellen aan met de vraag waar een camping is of dat de bewoners iets te koop hebben. Deze vragen zijn bedoeld als afleiding want intussen probeert men de woning binnen te komen.

In sommige gevallen rijden de daders met geopende kofferbak weg om te voorkomen dat het kenteken gelezen wordt.

Wees op uw hoede als u te maken krijgt met een soortgelijke situatie! Is het u overkomen en heeft u nog geen melding gedaan, of ben u getuige geweest, meld dit dan bij het Woning-inbrakenteam van de politie.

Eerder deze week is er een soortgelijk incident geweest in Sellingen aan de Zuidveldweg. Bent u getuige geweest of denkt u informatie te hebben, meldt het dan bij de politie. Misschien twijfelt u of uw informatie zinvol is maar wellicht kan uw informatie leiden tot aanhouding van de daders van deze diefstallen!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal