Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

TV S filmpje: Zwoele zomerhitte treft Stadskanaal.

Het is ZOMER! In de laatste dagen van juni werd het bijna 40 graden. Belangrijk dus om je hoofd koel te houden. En als je dan toch besluit om in de tropenhitte de deur uit te gaan, is drinken noodzakelijk. En dat bleek wel, toen Jan op zaterdag 4 juni ging inspecteren hoe het met de Stadskanaalsters ging. Speciale aandacht voor onze dorpsgenoot Laddie, die een oproep doet aan lieve, goed- kokende dames; hij is al te lang alleen. En dat verdient zo’n spraakzame en uitbundige krullebol niet. Uw reacties zijn van harte welkom onder deze video ❤️

Presentatie: Jan Bresters

Camera/Montage: Arjan Plat – Purisa Mediavormgeving

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.