Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wandeling voor mantelzorgers in de gemeente Stadskanaal

Pagecentrum

De wandeling start bij het Pagecentrum

STADSKANAAL – Op dinsdag 25 augustus en 29 september kunnen mantelzorgers deelnemen aan een ontspannende wandeling vanaf het Pagecentrum in Stadskanaal. Onder leiding van buurtsportcoach Rachel Admiraal kunnen deelnemers zich een uur lang meer bewust worden van zichzelf en hun omgeving. Tijdens de wandeling worden tips gegeven zoals,  hoe het voelt om de gedachten stroom even stil te zetten of  het verschil tussen spanning en ontspanning. De wandeling duurt een uur, van 14.00 tot 15.00 uur. Alle mantelzorgers kunnen meedoen! Na afloop is er koffie / thee en gelegenheid na te praten.

Informatie en opgave via 0599 – 635999 of  radmiraal@welstad.nl  via steunpunt mantelzorg mantelzorg@welstad.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.