Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Popkoor PuurZang zoekt versterking

PuurZangSTADSKANAAL – Het popkoor PuurZang van Muziekschool Zuid-Groningen zingt een uitgebreid repertoire van pop, soul tot close harmony o.l.v. zangdocente Suzan Paas en zoekt versterking van mensen die het leuk vinden om samen te zingen. Naast het zingen worden er zangtechnieken aangeleerd, waardoor de stem op de juiste manier gebruikt wordt, maar voorop staat plezier in het zingen. Ervaring is niet vereist, wel een muzikaal oor. Maandag 7 september is iedereen welkom op een open repetitie om 20.00 uur in de Muziekschool in Stadskanaal. (Raadhuisplein 2)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.