Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Steungroep voor rouwverwerking

rouwverwerkingSTADSKANAAL – In Stadskanaal start op donderdagmiddag 29 oktober een gespreksgroep voor mensen van wie de partner is overleden. Het is de bedoeling dat de groep 8 keer bij elkaar komt. Aanmeldingen, van zowel mannen als vrouwen, zijn welkom tot 1 oktober. Er volgt een kennismakingsgesprek met de twee vrijwillige begeleiders. Zij zijn ervaringsdeskundig wat betreft het verlies van hun partner en wat betreft het begeleiden van deze groepen.

Het verlies van een partner kan moeilijk te verwerken zijn. Mensen hebben soms behoefte aan ondersteuning maar vinden die niet of onvoldoende in hun eigen omgeving. Onderlinge herkenning kan helpen bij het verwerken van verlies en om de zin van het leven weer terug te vinden.

Voor meer informatie en opgave: Stichting Welstad, Lucie Doornbos  0599 635999  of via mantelzorg@welstad.nl  In het kennismakingsgesprek gaan de gesprekleiders  samen met u na  of de groep iets voor u is. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname,  u betaalt  alleen voor koffie of thee.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.