Direct naar de inhoud.

Westerwolde heeft nu een eigen APP

  • door:
  • op:

Westerwolde APPSTADSKANAAL – Op pad in Westerwolde met uw smartfoon? Westerwolde heeft nu een eigen app die u helpt om onderweg unieke bezienswaardigheden, een leuk
restaurant of dichtstbijzijnde overnachtingsplek te vinden.
In de GRATIS Westerwolde app vindt u een verzameling van interessante en handige plekken in Westerwolde. Zo kunt u bijvoorbeeld zien op welke afstand van uw locatie leuke (culturele) bezienswaardigheden zijn, waar het dichtstbijzijnde Tourist Info kantoor is, waar u terecht kunt
voor een kop koffie, lunch of diner en waar u kunt overnachten.

Recreëren in Westerwolde wordt zo nog leuker
“Met deze app beogen we het verblijf van toeristen en recreanten in Westerwolde nog leuker te maken”, aldus Arie van Heeringen, Voorzitter van Stichting Promotie Westerwolde. “Stel u bent in Westerwolde aan het wandelen of fietsen en hebt wel zin in een kopje koffie met wat lekkers. Dan opent u de app en kijkt u onder ‘Eten & Drinken’ waar de dichtstbijzijnde horecagelegenheid te vinden is. Of u bent bijvoorbeeld naar een museum in de regio geweest en hebt nog geen zin om naar huis te gaan. Via de app vind u nu heel snel welke bezienswaardigheden er nog meer te bezoeken zijn in de omgeving en op welke afstand van uw huidige locatie deze zich bevinden. Een handige app dus om uw verblijf in Westerwolde nóg leuker te maken!”

Gratis te downloaden
De app is nu gratis te downloaden in de Appstore op Playstore.

Meer informatie over de app is te vinden op de website:
www.westerwolde.groningen.nl/westerwolde-app-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal