Direct naar de inhoud.

ZPC zwemt de eerste 100 meter wedstrijd in Delfzijl

  • door:
  • op:

zpcSTADSKANAAL – Afgelopen zaterdag vertrokken de zwemmers van ZPC naar Delfzijl. Er werd voor het eerst weer gezwommen op de 100, 200 en 400 meters. De 100 schoolslag was de slag waar de medailles werden verdeeld. Met goud voor Jesper Boets, Gerko Wilkens, Sterre-Marit Drok en Lisanne Boets. Zilver voor Dennis Wijbenga en brons voor Bas Lingbeek. Op de 100 vlinder waren er eerste plaatsen voor Sven Schipper (pr van 10 sec) en Gerko Wilkens. Lisanne Boets haalde een 2de plaats op de 200 wisselslag. Op de 400 vrijeslag zwom Dennis Wijbenga naar de snelste tijd, dus eerste plaats en Max Pathuis naar plaats 2. Als afsluiting waren er nog de estafettes, altijd spannend.

[ingezonden]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal