Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuw-Buinen 45+ herfstkampioen

nwb45+NIEUW BUINEN – Het team van Nieuw-Buinen 45+ is vrijdagavond kampioen geworden van de najaarscompetitie. De laatste ronde werd afgewerkt op het sportpark De Hunze in Gasselternijveen. De 1e wedstrijd werd gewonnen met 5-2 van Gasselternijveen, daarna volgde een 1-1 gelijkspel tegen de thuisclub. Van de in totaal 12 gespeelde wedstrijden, werden er 10 gewonnen en 2 gelijkgespeeld.

 

Foto:
Van links naar rechts (boven): Richard van Rootselaar, Folgert Hulshof, Menno Klok, Bert Bos, Derk Piebes, Hans Westerhof (onder): Hein Bos, Rene Drent, Tonny van der Schoot, Martin van der Hooft. Op de foto ontbreken: Warner Nomden, Johnny Bartelds en Wim Koops.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.