Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geslaagde kennismakingsochtend voor nieuwe inwoners

Ontvangst in patio (1)STADSKANAAL – 34 nieuwe inwoners hebben zaterdag 14 november 2015 de kennismakingsochtend in het gemeentehuis bezocht. Tijdens de ochtend werden de nieuwe inwoners geïnformeerd over wat Stadskanaal te bieden heeft.

Samen met externe partners werd een informatiemarkt georganiseerd. Standhouders waren Welstad, het VIP! (vrijwilligers informatiepunt), de bibliotheek, het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, de Participatieraad en vanuit de gemeente het team Wmo (Wet Maatschappelijke ondersteuning) en Wijkgericht Werken.

Nieuwe inwoners krijgen informatie bij de stand van de bibliotheek

Nieuwe inwoners krijgen informatie bij de stand van de bibliotheek

De nieuwe inwoners konden ook persoonlijk in gesprek gaan met de burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris. Daarnaast konden ze gebruik maken van een rondleiding door het gemeentehuis met als onderdeel het nieuwe Klant Contact Centrum.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.