Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rabobank nieuwe hoofdsponsor Klap tot Klaploop

winnaarklaptotklap2014MUSSELKANAAL / STADSKANAAL – Eind vorig jaar beëindigde Univé het sponsorcontract met de Klap tot Klaploop. Het stichtingsbestuur heeft in Rabobank Zuid en Oost Groningen een enthousiaste nieuwe hoofdsponsor gevonden. Directievoorzitter Harry Scholte motiveert het besluit. “ Onze bank is een maatschappelijk betrokken bank. We kennen de regio en zijn actief in uw eigen buurt. Niet alleen als bankier, maar ook als betrokken partner bij lokale initiatieven die het wonen, werken en leven aangenaam maken. We willen een actieve bijdrage geven aan dit voor de regio belangrijke loopevenement”. De directievoorzitter vindt het van belang dat ook andere ondernemers en organisaties zich hebben verbonden met de Klap tot Klap. Dat bewijst dat dit evenement een sterke regionale verankering heeft. Rabobank verbindt haar naam voor een periode van drie jaar aan dit loopevenement. Het evenement zal met ingang van 2016 de naam ‘Rabobank Klap tot Klaploop’ dragen.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.