Direct naar de inhoud.

Rabobank nieuwe hoofdsponsor Klap tot Klaploop

  • door:
  • op:

winnaarklaptotklap2014MUSSELKANAAL / STADSKANAAL – Eind vorig jaar beëindigde Univé het sponsorcontract met de Klap tot Klaploop. Het stichtingsbestuur heeft in Rabobank Zuid en Oost Groningen een enthousiaste nieuwe hoofdsponsor gevonden. Directievoorzitter Harry Scholte motiveert het besluit. “ Onze bank is een maatschappelijk betrokken bank. We kennen de regio en zijn actief in uw eigen buurt. Niet alleen als bankier, maar ook als betrokken partner bij lokale initiatieven die het wonen, werken en leven aangenaam maken. We willen een actieve bijdrage geven aan dit voor de regio belangrijke loopevenement”. De directievoorzitter vindt het van belang dat ook andere ondernemers en organisaties zich hebben verbonden met de Klap tot Klap. Dat bewijst dat dit evenement een sterke regionale verankering heeft. Rabobank verbindt haar naam voor een periode van drie jaar aan dit loopevenement. Het evenement zal met ingang van 2016 de naam ‘Rabobank Klap tot Klaploop’ dragen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal