Direct naar de inhoud.

Ondernemers en burenhulp

  • door:
  • op:

P1110873STADSKANAAL – Op de redactie kwam een berichtje binnen van de eigenaresse van de winkel ‘de Bruidssalon’ mevrouw Ineke Pals. Een berichtje die ze graag wil delen met ondernemers of andere geïnteresseerden.

Ineke Pals: “Ik kan het niet anders omschrijven. We helpen elkaar als buren. Ook is dit bij mij het geval. Wat de een niet heeft, heeft de ander misschien wel. Mijn buurman (dhr. Bert Bolderdijk) heeft ongeveer 2 jaar geleden een prachtig historisch pand aangekocht. Het oude pand van Zwartsenberg mode aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal. Dit pand staat al een poosje leeg en hij heeft er al diverse activiteiten in laten plaatsvinden. De laatste activiteit ging over een project Stadskanaal 250\400. De prachtige etalages staan al weer even leeg en dat is jammer”.

P1110880Ineke Pals: “Zoals ik al schreef: de één heeft dit en de ander dat. Ik ben dan diegene die iets anders heeft en dat zijn prachtige oude bruidsjurken. De oudste dateert uit 1850 en de jongste uit 2000. Een mooi overzicht van jurken, stijlen, stoffen, kleuren etc. door de jaren heen. Je ziet stijlen verdwijnen en weer terug komen. Evenals stoffen en kleuren. Er staan 35 jurken uitgestald in de etalages van zijn pand. Deze samenwerking is natuurlijk prachtig! – Misschien een leuk initiatief voor andere ondernemers”.

[ Ingezonden ]

Eén reactie op “Ondernemers en burenhulp”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-