Direct naar de inhoud.

Kerstactiviteiten in de Kanaalpassage Stadskanaal

  • door:
  • op:
.

STADSKANAAL – Op 13, 14, 21, 22, 23 en 24 december zijn er feestelijke activiteiten in de Kanaalpassage in het centrum van Stadskanaal.

Vrijdag 13 december ☆☆ Moonlight shopping
Net als voorgaande jaren staan de leerlingen van het Noorderpoort afdeling Retail en Ondernemerschap in de passage met diverse kramen. Christmas Nel zingt deze avond de Kerststerren van de hemel terwijl u langs de levende standbeelden uit het kerstverhaal loopt. Ook is de Kerstman aanwezig.

Zaterdag 14 december ☆☆ Kerstshoppen
Voor de kinderen een speciale kinderhoek met o.a. een springkussen en is de kerstman aanwezig.

Zaterdag 21 december ☆☆ Live muziek
Get Easy zal deze middag het winkelend publiek amuseren. Get Easy bestaat uit Leonie Oldenburger, Marco de Lange en Hannah Schoonbeek. Voor de kinderen is er een springkussen en deelt de kerstman verschillende dingen uit.

Zondag 22 december ☆☆ Koopzondag
Een groot aantal winkels zal deze middag hun deuren openen. Met extra gezelligheid van onder andere de kerstman en de muzikale omlijsting van Bert Drenthe. Voor de kinderen is er een knutseltafel en een springkussen.

Maandag 23 december ☆☆ Kerstshoppen
Ooit wel eens een wandelende kerstboom gezien? Nee? Kom dan naar het winkelcentrum. Vergeet niet hier een foto van te maken, want zoiets zul je niet snel nog eens zien. Ook is de luchtkussen weer aanwezig.

Dinsdag 24 december ☆☆ Live muziek
Doe onder het genot van leuke kersthits van May And June jouw laatste inkopen voor de kerst. De zussen en singer-songwriters Anouk en Yora zingen zolang als ze zich kunnen herinneren samen liedjes. Hun muziek is te omschrijven als poëtische luisterliedjes met af en toe een vleugje country en pop. Daarnaast is de kerstman aanwezig. Voor kinderen is er een speciale kinderhoek met o.a. een springkussen.

Voor de kinderen is er ook een kleurwedstrijd. De kleurplaat is verkrijgbaar bij Top1toys of bij de ingang.

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal