Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eindejaarsbijeenkomst ondernemers Veendam

Wethouder Schmaal in gesprek – Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De Veendammer Ondernemers Compagnie (VOC) kwamen vrijdagmiddag 14 december bijeen voor de 28ste editie van de eindejaarsbijeenkomst in Brouwhotel Parkzicht. Het thema dit jaar was meer omzet halen uit netwerken. Jochem Klijn was de thema-spreker.

Na de pauze was er een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op 2019 met wethouder Henk Jan Schmaal (GB). Daarna was er volop gelegenheid voor een netwerkborrel. De presentatie van de bijeenkomst was in handen van Marcel Nieuwenweg uit Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.