Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Warme Wintermiddag in Streekhistorisch Centrum

Warme WintermiddagSTADSKANAAL – Op zondag 17 januari organiseert het Streekhistorisch Centrum te Stadskanaal een Warme Wintermiddag. Bezoekers kunnen luisteren naar verhalen en gedichten die passen bij de tijd van het jaar, die worden voorgedragen door verschillende mensen die zich daar na een oproep van het SHC voor hebben aangemeld, maar ook enkele medewerkers van het SHC doen mee. Tussendoor kan men luisteren naar live muziek, gespeeld door Manuel Claasen op blokfluit. Ook hij zal enkele voordrachten houden.

Het SHC organiseert deze middag voor het eerst in het kader van de zondagmiddagactiviteiten. Verschillende mensen hebben zich al aangemeld om een voordracht te houden, het aanbod varieert van zelfgeschreven gedichten tot humoristische verhalen in het Gronings. De voertaal deze middag is overigens gemengd. Belangstellenden die zich ook willen laten horen, kunnen zich nog aanmelden. De maximale tijdsduur per persoon is gesteld op 10 minuten.

Voor meer informatie en reserveren, ook als toehoorder: tel. 0599-612649 (tijdens kantooruren) of info@streekhistorischcentrum.nl.

Bij de foto: Manuel Claasen draagt voor in het SHC.
Fotografie: Roland Beyer.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.