Direct naar de inhoud.

Energiewacht neemt na 2016 afscheid van Energiewacht Tour

Energiewacht_Tour_logo
GRONINGEN – De internationale 5-daagse vrouwenwedstrijd Energiewacht Tour kan per direct op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor de komende jaren, nadat Energiewacht de organisatie heeft laten weten in 2016 voor het laatst haar naam te verbinden aan de etappekoers voor vrouwen en junior-vrouwen.

Koersdirecteur Daniëlle Lissenberg-Bekkering kijkt zes jaar later tevreden terug op de samenwerking. “We hebben samen een wielerevenement neergezet, dat inmiddels staat als een huis en waar de internationale vrouwentop graag naar toe komt. Omdat we op tijd weten dat Energiewacht per 2017 andere keuzes maakt, hebben we voldoende tijd om te zoeken naar een nieuwe partner, die zich aan dit sportieve evenement wil verbinden.”
Omdat de wedstrijd onder de naam van de hoofdsponsor wordt verreden, is de meerdaagse voor vrouwen voor potentiële sponsoren een sterk marketinginstrument, waarbij de zichtbaarheid van de naamgever gegarandeerd is. De naam en huisstijl komen immers volledig terug in de vermelding op de internationale kalender, het logo, op de website en op social media.

Energiewacht Toer Semslinie etappe (f: Marc Dol / RTVS)
Energiewacht Toer Semslinie etappe (f: Marc Dol / RTVS)

Toelichting Energiewacht:
Onze branche is sterk in beweging. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit vraagt om een nieuwe koers voor ons bedrijf. Het doet ons goed om te kunnen vertellen dat Energiewacht zich vol vertrouwen klaarmaakt voor de toekomst!
Op dit moment geeft Energiewacht actief vorm aan een nieuwe lange termijnvisie waarin de nadruk wordt gelegd op nieuwe oplossingen op het gebied van duurzame energie. Onze gewijzigde strategie heeft uiteraard ook invloed op ons sponsorbeleid. In april 2016 zijn wij voor de laatste keer naamsponsor van de Energiewacht Tour. Daarna zullen wij bepalen welke vorm van sponsoring in de toekomst bij Energiewacht past. De afgelopen 5 edities hebben wij vol trots de Energiewacht Tour mede mogelijk gemaakt. Een wielertour die staat als een huis!
We hebben genoten van het enthousiasme van de nationale en internationale rensters. De intentie van de tour – het dameswielrennen weer op de kaart zetten – is geslaagd.
Vol vertrouwen laten wij de tour los en wensen we de organisatie, Stichting WEG, veel succes met het vinden van nieuwe sponsoren én met de organisatie van toekomstige succesvolle sportieve wielerevenementen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-