Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe dienstregeling STAR

STAR treinSTADSKANAAL – De nieuwe dienstregeling van museumspoorlijn STAR voor het seizoen 2016 is vastgesteld. In mei gaan de eerste ritten weer van start.

Teddyberenexpress en Stukgoederenvervoer
In grote lijnen lijkt de dienstregeling 2016 veel op die van 2015. De Teddyberenexpress rijdt weer en Stukgoederenvervoer staat voor Tweede Pinksterdag op het programma.

Stadskanaal onder Stoom
Stadskanaal onder Stoom zal in 2016 ook weer plaatsvinden. Dit tweejaarlijkse evenement is traditiegetrouw weer in het derde weekend van september.

Kijkt u voor de volledige dienstregeling op www.stadskanaalrail.nl

Nieuwe website
Museumspoorlijn S.T.A.R. werkt aan een totaal nieuwe website. Voor het seizoen 2016 zal de nieuwe site online gaan. De site zal dan ook makkelijker op smartphones en tablets te raadplegen zijn.

S.T.A.R.
De Museumspoorlijn S·T·A·R rijdt sinds 1994 met een historische stoomtrein en dieseltreinen tussen Veendam en Musselkanaal. Het spoor loopt nagenoeg geheel langs de grens tussen Groningen en Drenthe, de Semslinie, en doorkruist daarmee de streek die bekend staat als de Veenkoloniën van Oost-Groningen. Met een lengte van 26 km is het de langste museumlijn van Nederland. Een unieke lijn met veel kunstwerken over de vele wijken en kanalen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

1 Reactie op “Nieuwe dienstregeling STAR

  1. Persoonlijk ben ik zo langzamerhand meer benieuwd naar de dienstregeling van de trein naar Emmen/Zwolle via Stadskanaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.