Direct naar de inhoud.

Jouw Marktkraam Stadskanaal sponsort de blauwe trui Energiewacht Tour

  • door:
  • op:
Jouw Marktkraam Stadskanaal
Jouw Marktkraam Stadskanaal (archieffoto)

STADSKANAAL – Jouw Marktkraam Stadskanaal sponsort vrijdag 8 april a.s. de blauwe trui voor de meest strijdlustige wielrenster bij de senioren in de etappe van Musselkanaal naar Stadskanaal. “Mede omdat de dames diverse keren voor de winkel langs koersen lijkt het mij leuk iets voor de wielrensters te doen” aldus Gerlinde Meendering de eigenaar van Jouw Marktkraam Stadskanaal. “We realiseren ons, dat een groot gedeelte van de wereldtop Stadskanaal aandoet voor dit grootse evenement. Jouw Marktkraam Stadskanaal, is dus trots een bijdrage aan dit evenement te mogen leveren”.

Tijdens de wielerwedstrijd ben je van harte uitgenodigd de winkel van Gerlinde Meendering te bezoeken. Je kunt dan onder het genot van een kopje koffie de verrichtingen van de wielerdames gade slaan. De doorkomsten worden vanaf ongeveer 12:40 uur verwacht aan de Hoofdstraat in Stadskanaal. Parkeren doet u bij voorkeur naast de supermarkt want de Hoofdstraat is vrijdag alleen per voet bereikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-