Direct naar de inhoud.

Burgemeester Hollatz en Galama openen fototentoonstelling

  • door:
  • op:
Burgemeesters Hollatz en Galama (F: RTV1)
Burgemeesters Hollatz en Galama (F: RTV1)

MUSSELKANAAL – Burgemeester Willy Hollatz van partnergemeente Lilienthal in Duitsland en Burgemeester Baukje Galama hebben gisterenmiddag gezamenlijk en onder toeziend oog van gemeenteraden en lokale pers de fototentoonstelling ‘6 jaar #stakka’ in MFA Lint te Musselkanaal geopend.

De expositie laat zien wat er in de eerste zes jaar van het burgemeesterschap van Baukje Galama heeft plaatsgevonden in de gemeente Stadskanaal. De fototentoonstelling was overigens al eerder te zien in het gemeentehuis en in De Bolster in Onstwedde.

De samenwerking van Stadskanaal met Lilienthal dateert al sinds 1971 en heeft al veel bijgedragen aan kennisuitwisseling. Zo wordt er nu gesproken over o.a. de vluchtelingenproblematiek. Burgemeester Galama is onlangs opnieuw herkozen maar burgemeester Hollatz gaat binnenkort stoppen. Hij kondigde kort geleden aan om per oktober van dit jaar te stoppen om persoonlijke redenen. Officieel zou de 59-jarige burgemeester nog aanblijven tot 2019.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal