Direct naar de inhoud.

Zaterdag 7 mei Super Mother’s Day

  • door:
  • op:
Theater Geert Teis en het Best Western Hotel (F: RTVS)
Theater Geert Teis en het Best Western Hotel (F: RTVS)

STADSKANAAL – Win een ontbijt bij Best Western Stadskanaal voor 2 personen! Wat moet u hiervoor doen? Bij besteding van 25 euro, mag de kassabon van zaterdag 7 mei met naam, adres en telefoonnummer bij de volgende winkels (Pengels Outdoor & Vrije Tijd, Mannenmode Broek&Man, Zuzz&Zo, Kapsalon Tieme Pals, Leads & Lady Leads, Snackbar Benelux, Faunaland, Delicamondo, Op=Op, Erka Mode).

De hofdames van Centrum Stadskanaal hebben natuurlijk voor u als consument weer een heerlijke attentie in hun mandje. Ze vallen op in hun prachtige rose jurken. In de middag is er muzikale entertaining van het duo: de suikerspinnen.

Logo CentrumwinkeliersWilt u op de hoogte blijven van de activiteiten in het centrum van Stadskanaal, volg dan onderstaande media zoals twitter, facebook, de regionale kranten, RTV Stadskanaal en onderstaande site: www.centrumstadskanaal.nl

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op één van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal