Direct naar de inhoud.

Leerlingen mogen Abseilen van het City Hotel

  • door:
  • op:
Foto: Ronny

STADSKANAAL – Dinsdag mochten leerlingen van Ubbo Emmius uit Stadskanaal abseilen van het City Hotel. Tijdens voorgaande jaren werd het abseilen georganiseerd bij de watertoren, maar dit gebouw is inmiddels in particuliere handen.

Esdal College 

Een nieuwe locatie werd gevonden in de vorm van het 33 meter hoge City Hotel. In eerste instantie zouden leerlingen van het Esdal College Borger van het hoteldak naar beneden gaan. Maar de belangstelling bij deze leerlingen bleek te gering.

Ubbo Emmius

Leerlingen van Ubbo Emmius Stadskanaal waren wel enthousiast. Saillant detail was dat er deze week een uitwisseling met een school uit Papenburg gaande is. Ook deze Duitse leerlingen mochten, samen met de docent lichamelijke opvoeding Ronald Roossien de uitdaging aan. Leraar en leerlingen werden in de gaten gehouden door mensen van de klimvereniging Borger.

Video verslag door Ronny Wiekenkamp-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal