Direct naar de inhoud.

Een 10 op je eindexamen, een hele prestatie

  • door:
  • op:
Nick Doppler haalde een 10 op zijn wiskunde-examen

STADSKANAAL – Het is een hele prestatie, maar Nick Doppler is het gelukt om een 10 te halen op zijn wiskunde-examen. Een foutloos examen maakt het Ubbo Emmius zelden of nooit mee.

Bij wiskunde is de afspraak: als je een 10 haalt krijg je een reep chocola. Nick Doppler heeft die dan ook dik en dwars verdiend door een 10 te halen op zijn eindexamen wiskunde. Donderdag tijdens de uitreiking van de voorlopige cijferlijsten maakte de wiskundedocent het bekend. Apentrots is ze en al de hele week liep ze met een grote glimlach rond. Al die tijd heeft de wiskundedocent geen naam willen noemen, maar nu was het eindelijk zo ver.

Het is een uitzonderlijke prestatie vertelt Edwin van der Land om een 10 te halen op een examen. Nu in corona tijd is het helemaal bijzonder.
Van de vierde klas GL TL aan de Engelandlaan in Stadskanaal zijn 63 leerlingen (van de 66) die het hele eindexamen hebben gedaan in het eerste tijdvak geslaagd. 22 leerlingen zullen in tijdvak 2 volgende week nog een examen of herexamen moeten doen.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal