Direct naar de inhoud.

61 Wedeka-medewerkers gedetacheerd

  • door:
  • op:

Wedeka OndertekeningStadskanaal8STADSKANAAL – Een groep van 61 Wedeka-medewerkers wordt gedetacheerd naar de bedrijven LIN, Noaberbeheer en HV Sport en Groen. Een deel van de medewerkers onderhoudt de openbare ruimte in een aantal wijken in Stadskanaal, een andere groep doet dat in Musselkanaal. Drie medewerkers onderhouden de sportvelden in de gemeente. De contracten hebben een looptijd van tien jaar.

Ondertekening van de contracten. V.l.n.r.: Gerard Hoiting, Baukje Galama, Erik Lokken en Henk Hooge
Ondertekening van de contracten. V.l.n.r.: Gerard Hoiting, Baukje Galama, Erik Lokken en Henk Hooge

De contracten zijn ondertekend door burgemeester Baukje Galama van Stadskanaal, Henk Hooge van HV Sport & Groen, Gerard Hoiting van Noaberbeheer en Erik Lokken van LIN. De groep medewerkers is tijdens een feestelijke bijeenkomst toegesproken door wethouder en voorzitter van Wedeka Francis Boen, adjunct-directeur Jan Edzes van Wedeka en de drie ondertekenaars van de BV’s.

De gemeente, Wedeka en de drie BV’s zijn blij met deze langdurige samenwerking.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal