Direct naar de inhoud.

Rob Heron & The Tea Pad Orchestra (UK) in VanSlag

  • door:
  • op:

robheronBORGER – Op vrijdag 20 mei treedt zanger/gitarist Rob Heron en zijn strakke 6-koppige band uit het Verenigd Koninkrijk op in cultuurpodium VanSlag in Borger.

Jaren 20
De muzikanten uit Newcastle Upon Tyne spelen Western swing, blues, gipsy en country. De eclectische muziek van de band grijpt terug naar de Amerikaanse jaren ’20, maar klinkt toch origineel. Rob Heron, countrybluesfan in hart en nieren, ziet er niet alleen uit als een dandy cowboy, hij klinkt ook zo. Frisse, vrolijke muziek. Terug naar een gouden tijdperk met een knipoog.

Door het vele touren verzamelde de band een ruime schare fans in de UK, Europa en daarbuiten. Het debuutalbum Money Isn’t Everything (2012) werd overladen met goede reviews. Opvolger Talk About The Weather (2014) deed het ook uitstekend.

Het concert van Rob Heron & The Tea Pad Orchestra begint om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal