Direct naar de inhoud.

Informatie- en gezondheidsmarkt in Stadskanaal Noord

  • door:
  • op:

foto informatie-gezondheidsmarktSTADSKANAAL – Zaterdag 28 mei vindt in en om de perrons van museumspoorlijn de STAR in Stadskanaal Noord een informatie- en gezondheidsmarkt plaats.

Deze markt wordt georganiseerd door Wijkraad Noord in samenwerking met diverse (wijk)organisaties. Zij hebben samen afgesproken om bewoners meer te betrekken bij hun activiteiten. Zo ontstond het idee van de informatie- en gezondheidsmarkt.

Zo’n 30 organisaties actief in Stadskanaal presenteren zich op 28 mei van 11.00 – 16.00 uur. Bezoekers kunnen daarbij in veel gevallen actief meedoen. Ook voor de jeugd zijn er diverse activiteiten waaronder een Kunstproeverij en drie grote luchtkussens.

Voor meer informatie over de markt kan contact worden opgenomen met de Wijkraad Noord (info@wijkraadnoord.nl).-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal