Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaal rekent op ruim 300 zwemmers

Zwemmen Rode LoperSTADSKANAAL – Op zondag 26 juni 2016 zullen naar alle verwachting ruim 300 recreatieve en wedstrijdzwemmers van verschillende leeftijden een afstand van 250 tot 5000 meter afleggen tijdens Zwemevenement “De Rode Loper”. De voorbereidingen voor het open water evenement ‘De Rode Loper’ in Stadskanaal zijn in volle gang.

Het zwemwater is het A.G. Wildervanckkanaal te Stadskanaal ter hoogte van de markante fietsbrug De Rode Loper. Evenals de voorgaande jaren heeft de organisatie die in handen is van Stichting Zwemevenement “de Rode Loper” en ZPC Stadskanaal een programma opgesteld met mogelijkheden voor recreanten en de geoefende sporters. De verwachting is dan ook dat deelnemers uit heel Nederland weer naar Stadskanaal zullen komen.

Enkele weken geleden heeft de organisatie de inschrijvingen gestart. Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen binnengekomen. De wedstrijdinschrijving sluit maandag 20 juni precies om middernacht. Aanmelden voor een prestatietocht is niet voortijdig nodig en kan tot 15
minuten voor aanvang van de betreffende tocht.

Meer informatie over het evenement en de inschrijfprocedure is te vinden op de website van de organisatie: www.zwemevenement-derodeloper.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.