Direct naar de inhoud.

Hockeyclub HCSO sluit veldseizoen succesvol af

  • door:
  • op:
JD1 kampioen
JD1 kampioen

STADSKANAAL – Hockeyclub HCSO uit Stadskanaal sluit haar veldseizoen succesvol af. Vorige week werden kampioenen Mix6 E1 en Meiden8 D1 gehuldigd en vanmorgen sloot ook Mix F1 thuis haar seizoen af met een kampioenschap.

Vanmiddag speelde Meiden C1 haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Met een 7-0 overwinning op Sneek is ook hun kampioenschap zeker. De Jongens D1 speelde vanmorgen tegen de 2e plaats Groningen JD3, een spannende wedstrijd die nipt met 1-2 werd gewonnen. Ook deze jongens kwamen als kampioen naar het clubhuis aan de Manegelaan in Stadskanaal, waar het kampioenschap werd gevierd. Volgende week sluit de jongste jeugd haar seizoen af met een slottoernooi. Voor de overige teams sluit het seizoen pas medio juni. HCSO ziet het nieuwe seizoen positief tegemoet.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal