Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hockeyclub HCSO sluit veldseizoen succesvol af

JD1 kampioen

JD1 kampioen

STADSKANAAL – Hockeyclub HCSO uit Stadskanaal sluit haar veldseizoen succesvol af. Vorige week werden kampioenen Mix6 E1 en Meiden8 D1 gehuldigd en vanmorgen sloot ook Mix F1 thuis haar seizoen af met een kampioenschap.

Vanmiddag speelde Meiden C1 haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Met een 7-0 overwinning op Sneek is ook hun kampioenschap zeker. De Jongens D1 speelde vanmorgen tegen de 2e plaats Groningen JD3, een spannende wedstrijd die nipt met 1-2 werd gewonnen. Ook deze jongens kwamen als kampioen naar het clubhuis aan de Manegelaan in Stadskanaal, waar het kampioenschap werd gevierd. Volgende week sluit de jongste jeugd haar seizoen af met een slottoernooi. Voor de overige teams sluit het seizoen pas medio juni. HCSO ziet het nieuwe seizoen positief tegemoet.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.