Direct naar de inhoud.

HCSO meiden zaalkampioen

  • door:
  • op:
HCSO MC1 zaalkampioen

STADSKANAAL – HCSO is de hockeyclub uit het dorp Stadskanaal. De club is opgericht op 18 september 1964. Het veld ligt op het Sportcomplex.

De hockeymeiden kenden een erg spannend zaal-seizoen, naast HCSO waren ook HVA Assen en GHBS Groningen erg sterk. Elk team liet hier en daar wat puntjes liggen. De Knoalster meiden hielden vol en wonnen afgelopen zaterdag beide wedstrijden.

Echte kampioenen, gefeliciteerd !
Op de foto: Luna Braam, Elisa Wubs, Ilse van den Berg, Phylene Rodenberg, Lieke Goudkuil, Juliƫt Klad, Amber Terpstra, Jasmijn Dries, keepster Myrthe Groenendijk, coaches Marcel Dries en Derek Rodenberg (op de foto ontbreken Robin Knies en coach Bram Goudkuil).-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal