Direct naar de inhoud.

Hockey jongensteam B zaalkampioen

  • door:
  • op:

.
STADSKANAAL – Het jongensteam B van hockeyclub Stadskanaal HSCO is het afgelopen weekend zaalkampioen geworden.

Het jongens A team van hockeyclub Stadskanaal werd in de zaal gesplitst in een A en B team. De jongste jongens formeerden een B team en de oudere teamleden een A team. De eerste zaalwedstrijd op 7 december 2019 werd met 9-1 van HVA gewonnen en de daarop volgende wedstrijd met 8-3 van Dash. Deze modus werd voortgezet tot vorige week. De mannen lieten tegen Dash puntjes liggen, maar de twee belangrijke wedstrijden werden gewonnen. Dit resulteerde in een kampioenschap.

Op de foto:
Thomas Groenendijk, Tom van Beilen, Huub Grave, Antoine Santing, Joost van Beilen, Gijs Stikfort, Jesse van der Weide, Valentijn Martijn, Hero Sommer en keeper Max-Olivier Martijn (Merijn Roelfsema ontbreekt op de foto).-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal