Direct naar de inhoud.

Nieuwe shirts voor HCSO Dames1

  • door:
  • op:
HCSO D1

STADSKANAAL – Zondag speelden de HCSO hockeydames in hun nieuwe shirts van sponsoren Marbo Natuursteen, autobedrijf Schoon en Nijmko ICT & Telecom allen uit Stadskanaal. Daarnaast ontving het team van TDM en More For Feet twee bidonkratten, met daarin voor alle dames een gepersonaliseerde bidon.

Op een zon overgoten veld ontvingen ze GHBS D24, deze is momenteel koploper in de competitie. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd, een spannende wedstrijd voor een vol terras met publiek.  GHBS kreeg zelfs 2 strafballen, die beide niet werden benut. Met een nipte overwinning van 2-1, gaan de Knoalster dames op dit moment nu aan kop.

Op de foto:

Sanne van Dam, Nina Schoon, Kayleigh Nijmeijer, Lieke Wolters, Denise Groenewold, Rean de Weerd, Laura de Vries, Minou de Groot, Esmee Walters, Luanca Hogenberg, Anouk Bentum, Adriënne Boelens, Leticia Hanevel, Martine Schrik, Lucianne de Man en Lisanne Herbers. (op de foto ontbreken Daphne Boels, Marlies de Jonge en Anouk Johannes)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal