Direct naar de inhoud.

Familiedag hockeyclub MHC Daring

  • door:
  • op:
Foto archief:  MHC Daring

VEENDAM – Donderdag 30 mei staat er bij de hockeyclub MHC Daring weer een familie- en vriendendag op het programma. Dit jaarlijkse evenement op Hemelvaartsdag staat volop in het teken van hockey en vooral heel veel gezelligheid.

De dag zal beginnen om 13 uur met een familie & vriendentoernooi. De warming-up van het toernooi wordt verzorgd door Paulo Boer. Naast het toernooi zijn er ook verschillende activiteiten, zoals een photobooth (gesponsord door Rabobank), een springkussen en zullen er deelnemers zijn die hun talenten showen tijdens ‘Daring’s got talent’.

DJ Peter Prummel zal tijdens het familie- en vriendentoernooi de muziek verzorgen. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal